Aşçılık Kursu

Antalya Profesyonel AŞÇILIK Kursu Sertifika Programı

Antalya Merkezli Eğitim sunduğumuz Niko Akademi bünyesinde. Ülkenin en iyi şef ve uzman eğitimcileri tarafından oluşturulan modüler bir tasarımda dizayn edilen Aşçılık eğitim süreci müfredatı 8 aylık sektöre entegre bir profesyonel aşçılık programı sunmaktadır.

Programın ilk 4 ayında gerçekleştirdiğimiz uygulamalı ders çalışmalarımız, öğrencileri kısa sürede profesyonel bir beceri kazandırmaktadır.  Aşçılık okulu olarak eğitimler sunan, Niko Akademi tarafından, benzersiz uygulamalı dersler şeklinde modüler bir yapıda oluşturulan. Klasik ve çağdaş, mutfak yöntem ve tekniklerini geliştirme fırsatını bulacağınız bir aşçılık akademisidir Niko Akademi.

Aşçılık Belgesi Nasıl Alınır?

Yüksek seviyede aşçılık maaşına sahip çalışanların yer aldığı, bugünün endüstrisini yönlendiren birçok dünya mutfağını kavrayacak ve hazırlayacaksınız.

İlk dönemi  aşçılık becerileri kazanıp başarı ile bitirdiğinizde, ikinci 4 aylık dönemde ise yüksek teknolojili mutfağımızda tekniklerinizi geliştirme ve çeşitlendirme fırsatı yakalayacaksınız. Sizlerde M.E.B onaylı aşçılık belgesi sahibi olaraksınız.

Ancak harika bir şef olmak için yemek pişirmek yeterli değildir.

  • Yönetim ve liderlik,
  • Maliyet kontrolü,
  • Yiyecek fotoğrafçılığı,
  • Beslenme ve gıda güvenliği

gibi konularda da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.

Ülkemizin birçok nitelikli üniversitesi aşçılık  bölümünü okumak ve kariyerine bu sektörde ilerletmek isteyen gerek aşçılık lisesi gerekse diğer bölüm öğrencileri aşçılık taban puanlarını yakalamalarına rağmen üniversite sıralarında nitelikli çalışmalar yapıp kendilerini sektörün öncülerine göstermeyi başarmaları için mutlaka alt yapıyı sağlam bir eğitimle doldurmaları gerekmektedir.

Sizlerde aşcılık belgesi almak istiyorum diyorsanız.

Donanımlı ve günümüzün yeterliliklerine uygun bir şef olarak mezun olacağınız Niko Akademi programları ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz bize ulaşmaya çekinmeyin.

Aşçılık Kursu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
Sohbet Başlat
Niko Akademi Canlı Destek
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?