İngilizce Kursu

İŞ İÇİN İNGİLİZCE…

Daha fazla kazanç Dünyanın neresinde olursanız olun İngilizce biliyor olmanın faydaları göz önündedir. Örneğin Hindistan’da akıcı İngilizce konuşanlar diğer iş arkadaşlarına göre %34 daha fazla kazanıyor.

Daha fazla iş imkanı İşverenler genellikle İngilizcede yetkinlik ararlar. Economist Intelligence Unit tarafından yapılan araştırmaya göre; uluslararası yöneticilerin neredeyse %70’i hedeflerine ulaşabilmenin İngilizceye tam anlamıyla hakim olmalarını gerektirdiğini söylüyor.

İş dünyasının ve diplomasinin dili Çok uluslu şirketler iletişim kurabilmek için İngilizceyi kullanırlar tıpkı NATO Birleşmiş Milletler ve Dünya Bankası gibi.

EĞİTİM İÇİN İNGİLİZCE…

En prestijli üniversitelerde okumak istiyorsanız İngilizce bilmeniz gerekir. Dünyanın en iyi 10 üniversitesi İngiltere ve Amerika’da yer almaktadır ve İngilizce eğitim vermektedir.

Dünyanın en etkileyici araştırmalarına erişim sağlayın. İngilizce modern akademik dünyanın akademik yayın ve iletişimlerin dili haline gelmiştir.

İnternetin gücünü kullanın. Tüm internet sitelerinin yarısı İngilizcedir.

BİREYSEL YOLCULUĞUNUZ İÇİN İNGİLİZCE…

Daha zeki hale gelin. Yabancı bir dil öğrenmenin beyin gücünüzü artıracağınızı biliyor muydunuz? Çalışmalar göstermiştir ki iki ya da daha fazla dil konuşanlar daha kararlı oluyorlar ve hafızaları daha güçlü oluyor!

Dünyanın en iyi müzik film ve dizilerinden birçoğu İngilizce dilindedir. Sevdiğiniz bir diziyi dublajsız ya da alt yazısız izlemek mükemmel bir duygudur!

Doğrudur – seyahat etmek zihninizi genişletir. Seyahat edenler daha yaratıcı olurlar; kendileri güvenleri ve tatmin duyguları evde zaman geçirenlerden daha fazladır. Akdemi Dünyası ile yaşayacağınız eğitim macerası sizi büyüleyici şehirlerde unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

İngilizce Kursu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
Sohbet Başlat
Niko Akademi Canlı Destek
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?