Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri

antalyasatınalma

Antalya Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri

Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri. Antalya merkezli Niko Akademi kapsamında uzman kadromuz ile Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi kurum içerisinde gerekli olan satınalma, üretim, ihracat, müzakere, stok, depo ve tedarik konuları uygulamalı örnekleriyle aktarılır. Hatta uygulamalı pratiklerle kursiyerlerimize aktarılmaktadır.

Tedarik zinciri yönetimi ara ürün sağlayıcıları, üretim işlemleri, dağıtım kanalları ve alıcıları gibi birbirini tamamlayan bileşenlerin oluşturduğu bir sistem olarak da tanımlanabilmektedir.

Sonuçta günümüzde tedarik zinciri yönetiminin etkin şekilde işlerlik kazanması, alt zinciri oluşturan halkaların direnci ile doğru orantılı olarak değişiklik göstermektedir. Tedarik zinciri yönetimi etkinliğine direkt etkide bulunan en önemli halka tedarikçi seçimi ve bu seçimde kullanılan kriterlerin önceliğidir.

Hatta tedarikçi seçim kriterleri işletmeler için karar verilmesi gereken en önemli problem. Bu probleme çözüm aranması gereken en önemli cevaplardan birisidir.

Konaklama işletmelerinin düşük maliyetli ve kaliteli ürün üretmeleri ancak doğru tedarikçi seçim kriterlerinin önceliklendirilmesiyle mümkün olabilmektedir. O halde işletmelerde doğru tedarikçi seçim kriterlerinin önceliklendirilmesi ürün satın alımında uygun maliyet sağlamasının yanında rekabet avantajının gelişimini de olumlu yönde etkilemektedir.

Hatta işletmelerin başarısı sadece kar oranlarına bakılarak ölçülebilen bir kavram olmaktan çok ötelere geçmiştir. Demek ki işletme süreçlerinin sağlam temellere oturtularak yönetilmesi süreçlerdeki kayıpları en aza indirecek, süreçlere değer katmayan işlemleri dışarıda bırakacaktır. Bu sayede her türlü işletme kaynağından en yüksek seviyede yararlanılabilecektir.

Eğitim Süreci

Eğitimlerimiz Antalya merkezli tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde sunulmaktadır. İster yüz yüze ister online şekilde ders alabilirsiniz.

Eğitimlerimiz, talebiniz doğrultusunda Online Eğitim(Uzaktan Eğitim) şeklinde sanal sınıflarımızda da gerçekleştirilebilmektedir.

Sizler de Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri konusunda ilerlemeyi hedefleyenlerdenseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Niko Akademi olarak sunduğumuz eğitimlerimizin sonunda iş referansı sunmaktayız. Beraber hareket ettiğimiz Otel ve işletme gruplarıyla bu referansları gerçekleştiriyoruz. O halde sizleri tanışmak için akademimize davet ediyoruz.

Not: Niko Akademi Tarafından Sunulan Eğitimler Osmed Tarafından Desteklenmektedir.

PROGRAMIN ADISatınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri
DERS SAATİ180 SAAT
BELGELENDİRMEÜniversite ONAYLI KURS BİTİRME SERTİFİKASI
KATILIM ŞARTIAsgari Lise Mezunu
İletişim0 242 316 43 04
0 532 064 24 15

[email protected]
antalyasatınalma
Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
Sohbet Başlat
Niko Akademi Canlı Destek
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?