Çocuk Gelişimi Bakımı Eğitimi

cocukgelişimi

Antalya Çocuk Gelişimi Bakımı Eğitimi

Antalya Merkezli Niko Akademi kapsamında başlattığımız Çocuk Bakımı ve Gelişimi Eğitimi 0-6 yaş arası çocukların bulundukları kurumlarda yardımcı personel, bakım görevlisi, çocuk gelişimi görevlisi, oyun grupları koordinatörü gibi pozisyonlara personel yetiştiren bir eğitimdir.

İş sahası oldukça geniş olan bu eğitim sonrası kursumuzdan alınacak olan Üniversite onaylı Çocuk Gelişimi Bakımı ve Eğitimi Elemanı Sertifikasıyla Anaokulları, kreşler, özel okulların okul öncesi bölümleri, hatta Oteller ve kurumların çocuk bakımı alanlarına yardımcı personel ünvanıyla iş başvurusunda bulunabilir, hastanelerin çocuk oyun odalarında çalışabilir, kendinize yeni bir kariyer sayfası açabilirsiniz.

Çünkü Çocuk Gelişimi Eğitimi sizlere iş hayatınızda profesyonelleşmeyi ve yeni kapılar acmaya olanak sağlayacaktır.

İster Yüz yüze İster Online Eğitimler Sizlerle

Çocuk Gelişimi Bakımı Eğitimine kayıt olan tüm öğrencilerimiz başarılı birer Çocuk gelişimi uzmanı haline gelmektedirler. Ancak bu şekilde kaliteli bir eğitimler iş hayatında yer edinmeleri mümkün olacaktır.

Antalya Çocuk Gelişimi Bakımı Eğitimi hem eğitimciler hemde ebeveynler, çocukların gelecekte uyumlu ve başarılı birer birey olabilmeleri için en doğru eğitim modelini bulma veya geliştirilmesi konusunda sürekli çabası sarf etmektedir. Ancak kişilik gelişiminin yaşam boyunca devam edebileceğini bilsekte, oysa ki kişilik gelişmesi ve yapılanmasında temelin de çocukluk döneminin olduğu gerçeğini unutmamak gerekir. 

Geleceğe Yönelik Modern Eğitimlerle Niko Akademi Sizlerle

Demek ki Aile ve Sosyal Hayata Uyum üzerine yapılan çalışmalar, ailenin çocuk üzerindeki etkisinin son derece önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Hatta ailenin ve sosyal çevresinin, çocuk ile olan iletişimi, çocuğun hayatı içindeki yerini belirlemektedir. Sonuçta çocuğa yöneltilen davranış ve ona karşı takınılan tavır, ilk yaşantıların oluşmasında, yani evin temellerinin atılmasında büyük önem taşımaktadır.

Halbuki Anne-babalar ve anne-baba adayları için çocuğun gelişim dönemlerini ve özelliklerini bilmek, çocuklarına yaklaşımı açısından ebeveynlere yardımcı olacak, hatta farkındalık kazandıracaktır. Çocuğunun gelişimsel özelliklerini bilen bir anne-baba, çocuğuna yaklaşımda da ona göre davranacak, daha dikkatli olmaya çalışacaktır. Hatta çocuğunun becerilerine odaklanıp, başarılarını takdir ederken, gelişmesi gereken yönlerini de tespit ederek aksiyon alacaktır.

Niko Akademi Çocuk Gelişimi Bakımı Kursuna hemen kaydolup eğitimlere başlayabilirsiniz.

Online eğitimleri incelemek için lütfen tıklayınız. Niko Akademi

Antalya ve Türkiye genelinde sunduğumuz Kurslarımız Osmed tarafından desteklenmektedir. Hatta kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz. İş ortağı olarak hareket ettiğimiz firmalara iş referansı olarak iş olanaklarıda sağlamaktayız. Yalnız bununla kalmayıp kursiyerlerimize eğitim süreçleri boyunca bir çok fırsat sunuyoruz.

MÜFREDATIMIZ

Eğitim İçeriği

  • Doğum Öncesi Gelişim
  • Gebelik ve Lohusalık Dönemleri
  • 0-6 Yaş Çocuğunun Gelişim Özellikleri
  • Çocuk Hastalıkları
  • Çocuk Beslenmesi
  • Anaokulunda Eğitim Modelleri ve İletişim Teknikleri
  • Anaokulu günlük plan hazırlanması
  • Çocuk Oyunları
  • Bitirme sınavı ve ücretsiz etüt uygulamaları

Not: Niko Akademi Tarafından Sunulan Eğitimler Osmed Tarafından Desteklenmektedir.

PROGRAMIN ADIÇocuk Gelişimi-Bakımı-Eğitimi
DERS SAATİ20 SAAT
BELGELENDİRMEÜniversite ONAYLI KURS BİTİRME SERTİFİKASI
KATILIM ŞARTI16-55 yaş arasında olan, çocuklarla çalışmaktan zevk alan, güler yüzlü, en az lise mezunu olan, iş arayan herkes Çocuk Bakımı-Gelişimi Eğitimi Kurslarımıza katılabilir.
İletişim0 242 316 43 04
0 532 064 24 15

[email protected]
antalyacocukgelisimi

Çocuk Gelişimi Bakımı Eğitimi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
Sohbet Başlat
Niko Akademi Canlı Destek
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?